Nytt styre i Oslo og omegn BKA

Linda Parr fikk mange velfortjente lovord for en imponerende innsats gjennom 8 år da hun gikk av som leder for BKAs oslolag på årsmøtet 29. mars. Hun fikk bøker, blomster, vin og et innrammet bilde som viser hvordan hun har styrt skuta gjennom årene. Landsstyreleder Steinar Winther Christensen var blant dem som hilste, kanskje i glede fordi Linda nå kan bruke hele sin innsats på arbeidet i landsstyret, der hun er blitt medlem.

Et nytt styre ble valgt, med Heidi Gretland som leder, Christian F. Holst, Gjermund Stormoen (ny), Gunnar Lingjerde, Ivan Chetwynd, Liv Marie Bakka (ny), Mette Borchgrevink og Rudi Kessel som faste medlemmer, og Anders Minken, Bjørg-Eli Rinnan, Harold Lefferstra, Liv Marit Henriksen og Stephan Richter (ny) som varamedlemmer. Linda Parr blir nå med i valgkomiteen, sammen med Ivar Castberg. Rolf Bjerke Larsen fortsetter som revisor.

Tradisjonen tro var det et foredrag før det formelle årsmøtet fant sted. På en innholdsrik og utfordrende måte stilte Anja Bakken Riise, lederen for Fremtiden i Våre Hender – som er egentlig BKAs moderorganisasjon – spørsmålet «Hvordan kan rike Norge bidra til global ressurs- og klimarettferdighet?» Redusert forbruk og sirkulær økonomi var nøkkelord i svaret.

Det nye styret holdt sitt første møte mandag 4. april, og lurte på om man skulle bruke den moderne møteform som man har sett i mediene i det siste. -Møtebordet står hos Frivillighet Norge, i rommet «Gerhardsen», så kalt fordi bordet ble bruket til statsrådsmøter den gang Einar Gerhardsen var statsminister. Styret gikk dog tilbake til et mer tradisjonelt oppsett før det begynte med planlegging av vårens aktiviteter.


Her kan du se bilder fra årsmøtet og styremøtet. Bildene er ved Ivan Chetwynd og Anders Minken. (Klikk på bildene for å se en større versjon).

 

Spre klimavett,
del denne saken!