Vil du verve andre?

Tips for aktiv verving

Vervebrosjyre (ny 2021) kan bestilles og koster ikke noe: Brosjyrer og materiell Se elektronisk versjon HER

Du kan verve både hovedmedlemmer (300 kr i året) og støttemedlemmer (150 kr). Medlemskap innmeldt etter 1. september gjelder ut året og neste år.

Husk at den mest effektive verving skjer i direkte møte med andre mennesker. Men husk også at det er lett å glemme! Det er ikke nok å dele ut vervebrosjyrer – eller at folk sier de vil melde seg inn. Noen gjør det, men ofte skjer det ikke.

Når du verver et nytt medlem, bør du selv ta jobben og registrere ham eller henne. Det gjør du her..

Merk: Å gi (støtte)medlemskap i gave til noen du kjenner er også en mulighet. Se Gavemedlemskap

Verve per e-post: – Hei, jeg oppfordrer deg til å bli medlem i Besteforeldrenes klimaaksjon. Synes det er noe av det viktigste vi kan gjøre for klima og miljø og våre barnebarns felles framtid. Se www.besteforeldreaksjonen.no Hvis du vil, kan jeg melde deg inn?

SMS-verving: – Hei, jeg er med i Besteforeldrenes klimaaksjon som kjemper for en rettferdig klimapolitikk. Bli med, du også! www.besteforeldreaksjonen.no Hvis du vil, kan jeg melde deg inn?

Verveskjema på papir: På møter, i forsamlinger og ved bruk på stands og lignende er det fint å bruke en Innmeldingsliste (wordformat) – slik at nye medlemmer kan skrive seg inn der og da.

facebook sharing button 24
twitter sharing button 3
email sharing button 3
whatsapp sharing button
Spre klimavett, del denne saken!

Skriv din kommentar her

Logget inn som Redaksjonen. Logg ut?

Spre klimavett,
del denne saken!