Klimakamp med nål og tråd

Elisabeth Briseid i Drammen er tidligere lærer, mangeårig besteforeldreaktivist og en del av «garngeriljaen», – kvinner som gjør sin stemme hørt ved hjelp av tradisjonelt handarbeid med utradisjonelle budskap. – Jeg er så glad i handarbeid, og som bestemor er jeg kjempeengasjert i miljø og klima, og det som skjer med vår felles framtid. Ja, så begynte jeg å kombinere disse to tingene som ligg hjertet mitt så nært.

DAGENS BILDE (fra nett-utstillling vinteren 2020) minner oss på at vi blir flere og flere og bruker mer og mer – på en klode som er begrenset. – Jeg skjønner ikke hvor dette skal ende. Det som kalles «Jordas overforbruksdag» kommer tidligere for hvert år. I fjor landet den på 29. juli, dvs. at menneskeheten bruker opp naturen 1,75 ganger fortere enn det planetens økosystem klarer å regenerere.

 

TIDLIGERE BILDER:

 

Spre klimavett,
del denne saken!