Trondheim og omegn

Kontakt
Hans Kristian Solbu, sekretær, 930 06 999


Om oss
Besteforeldrenes klimaaksjon i Trondheim er et aktivt lag. Vi holder medlemsmøter og diskuterer klimaspørsmål og planer for lokallaget. Vi arrangerer også offentlige møter, f.eks. på Litteraturhuset, der vi henter inn spennende formidlere av klima- og miljøspørsmål. Vi besøker institusjoner og foreninger og markerer oss ofte i samfunnsdebatten med innlegg i aviser og diskusjon på møter og konferanser. Les mer.

I 2020 ble lokallaget tildelt Trøndersk natur- og miljøpris.

Vi har lagt en ganske aktiv vår og sommer bak oss etter at pandemien slapp taket. Vi har stått på Nordre noen lørdager, besøkt formiddagstreff i flere menigheter i Trondheim, arrangert åpent medlemsmøte og hatt et oppmuntrende treff sammen med Miljøagentene og Natur og Ungdom på Skatval. Oppslutningen om BKAs banner i 1.mai-toget i Trondheim var også gledelig. Vi stilte også med stand, quiz-løype og allsang under Olavsfestdagene (les mer her). 

Alt dette gir inspirasjon til å jobbe videre for våre barns og barnebarns framtid.

Noen ord om høsten.
Vi har planer om flere medlemsmøter og har forslag om følgende tema: Klima og militærindustrien, Helse og klima. Det blir også stand på Nordre og flere menighetsbesøk.

Vi må også begynne å planlegge for lokalvalget høsten 2023: Viktige tema for oss er energisparing, forbrenningsanlegget på Heimdal og kampen mot motorveiutbyggingen fortsetter. Vi er også åpne for andre forslag til aktiviteter og aksjoner.

Vi ønsker alle en riktig god høst!

 


Planleggingsgruppe
Nina Weidemann, leder
Hans Kristian Solbu, sekretær
Alf Engdal, økonomiansvarleg
Ola Dimmen
Helle Voss Pütz
Barbro Lindeberg
Idar Støwer
Jorun Berg


Sentrale dokumenter

Årsmelding for 2021
BKA Trondheim – Regnskap 2021
220216 Referat fra årsmøtet
Årsmelding 2020
Regnskap BKA Trondheim 2020

Årsmelding 2019

Besteforeldrenes rangleorkester i sving på Nordre gate i Trondheim.

Besteforeldrene i Trondheim er både synlige og hørlige!

 

Spre klimavett,
del denne saken!