Trondheim og omegn

Kontakt
Ola Dimmen, koordinator, 918 82 645
Hans Kristian Solbu, sekretær, 930 06 999
______________________________________________________________________

Hva skjer?
Selv om koronapandemien setter grenser for aktiviteten vår, er det likevel ting som skjer.

1. Brev til partienes fylkeslag i Trøndelag. Partiene er i full gang med programarbeidet med tanke på landsmøter og Stortingsvalg 2021. Det må bli et klima-valg! Derfor er det viktig at vi påvirker prosessen så tidlig som mulig. Brevet er sendt til alle partiene i Trøndelag. Det blir fulgt opp fra vår side med direkte kontakt til personer i partiene. Har du kontakt med folk som er aktive i politikken, gjør dem gjerne oppmerksom på brevet.

2. Allsang på Marinen. Onsdag 27. mai kl.14.00 samles vi (med rett avstand mellom hverandre) på Marinen (nedenfor Vertshuset Grenaderen) for å synge klimasanger og vanlige allsanger. Til glede og oppmuntring for oss selv og andre. Du trenger ikke være stor-sanger for å være med. Her er plass for alle slags stemmer!

3. Normann Natland sykler fra Alta til Bergen for klima.Etter planen kommer han til Trondheim 15. juni, og drar videre 18. juni. Normann er medlem av BKA og vil bruke turen til å skape oppmerksomhet om vår tids viktigste sak, og også gjerne verve medlemmer til BKA. Du kan følge turen hans her på hjemmesida vår.
Vi planlegger å ta skikkelig imot han på torvet her i byen, – kanskje kan noen sykle et stykke sammen med han, m.m. Vi kommer tilbake med mer detaljer om det som skjer i forbindelse med at han passerer Trøndelag og Trondheim.
_____________________________________________________________________

Om oss
Besteforeldrenes klimaaksjon i Trondheim er et aktivt lag. Vi holder medlemsmøter og diskuterer klimaspørsmål og planer for lokallaget. Vi arrangerer også offentlige møter, f.eks. på Litteraturhuset, der vi henter inn spennende formidlere av klima- og miljøspørsmål. Vi besøker institusjoner og foreninger og markerer oss ofte i samfunnsdebatten med innlegg i aviser og diskusjon på møter og konferanser. Medlemsmøtene er vanligvis i Batteriet i Schultz gate 8, sentralt i byen. Stand og markeringer på Nordre gate er vår viktigste aktivitet utad.
Les mer

Planleggingsgruppe
Ola Dimmen, koordinator
Hans Kristian Solbu, sekretær
Alf Engdal, økonomiansvarleg
Helle Voss Pütz
Nina Weidemann
Barbro Lindeberg
Idar Støwer

Årsmelding
Årsmelding 2019

Besteforeldrenes rangleorkester i sving på Nordre gate i Trondheim.

Spre klimavett,
del denne saken!