Ålesund og omegn

Kontakt oss
Fride Rudi, leder


Om oss
Besteforeldrenes klimaaksjon i Ålesund og omegn ble stiftet i november 2019. Medlemmene våre tilhører «besteforeldregenerasjonen» på hele Sunnmøre. Vi forsøker å holde medlemsmøte/temamøter en gang i mnd.

Vi har så smått etablert kontakt med Naturvernforbundet, Natur og ungdom, Rydd Møre og Plastfritt hav og oppfordrer våre medlemmer til å være synlig på deres, og andre unges klima-arrangement, med røde hatter.

Vi ønsker å være synlig på stand for å verve medlemmer og vise vårt engasjement i aktuelle klimasaker, gjerne også i flere kommuner på Sunnmøre, f.eks Sula, Giske, Ørsta/Volda, Hareid/Ulstein, Sykkylven/Stranda, i tillegg til Ålesund kommune

Vi som er medlemmer i BKA, trenger ikke å være klimaeksperter, heller ikke besteforeldre. Det viktigste er at vi viser og deler vårt klimaengasjement for dagens barn og unge.

Følg oss gjerne på Facebook.


Styret
Fride Rudi, leder
Janne Leonora Eilertsen, sekretær
Harald Ødegård, kasserer
Harriet Lange, styremedlem


Årsrapporter

Årsmelding 2020


BKA er her samlet ved Rådhusplassen i Ålesund på verdens miljødag 5. juni. Fra venstre Eigil Bele, Harriet Lange, Astrid Hatlø, Fride Rudi, Harald Ødegård og Janne Leonora Eilertsen.

Spre klimavett,
del denne saken!