Alternativ julegave

Gavekort
Gavekort fra Besteforeldrenes klimaaksjon med vakkert motiv, laget av billedkunstner Tone Toft: "Ærfuglens frykt"

Er du på jakt etter en julegave med mening? Hva med et gavemedlemskap i Besteforeldrenes klimaaksjon! – Det er et aldri så lite bidrag for å gi Norge en mer ansvarlig klimapolitikk, sier BKA-leder Linda Parr. Hun håper at du som allerede er medlem, vil benytte deg av muligheten. – For jo flere vi blir, desto større påvirkningskraft har vi!

Kjære medlem! – Du er én av de over seks tusen som har tatt skrittet fra å være bekymra for barnas klimaframtid – til å ville gjøre noe med det. Du har bidratt til at vi er blitt stor nok til å få økonomisk midler og drive en mer profesjonell organisasjon for påvirkning av politikere og opinion.
– Både din støtte og statsstøtten på to millioner kroner er vi takknemlig for! Men det er utrolig viktig at organisasjonen vår vokser og får enda større muligheter til å påvirke det som skjer i klimapolitikken. Hvert eneste nytt medlem betyr mye – for barna og deres framtid!
– BKAs gavemedlemskap kommer i form av et gavekort som gavemottakeren kan innløse i medlemskap. Hvis det ikke skjer, går de 300 kronene det koster (dvs ett års kontingent) som gave til organisasjonen. Men vi vet at et flertall av voksne og eldre mennesker gjerne vil gjøre sitt for at klimaproblemene skal bli løstSå dette vil være en gave som gir mening for svært mange, tror vi.
– Det vakre gavekortet er utformet av helgelandslandskunstneren og BKA-medlem Tone Toft, trykt på godt papir og fint å henge på kjøkkenveggen for den som får det tilsendt, enten man ønsker å ta imot medlemskapet eller ikke. «Ærfuglens frykt» har hun kalt bildet. Den forstår vi alle og kan identifisere oss med.

Merk: Du kan velge om gavekortet skal sendes direkte til gavemottaker med din hilsen, eller om du ønsker gavekortet sendt til deg. Se mer om dette og bestill nå: BKAs gavekort


 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*