Nattog så klart!

Togaksjon (6a)
Oslo S fredag 12. april: BKA-ere iført slåbrok deler ut løpesedler for et bedre nattog-tilbud. Foto: Ivan Chetwynd

Responsen var utelukkende positiv da Besteforeldrenes klimaaksjon gjennomførte sin ja-til-nattog-aksjon flere steder i landet i dag. – Nattog er klimasmart, effektivt og hyggelig, hevder vi – og folk flest er enige med oss. Nå gjenstår bare å få regjeringen og Stortinget til å se mulighetene, og prioritere riktig i ny Nasjonal Transportplan!

Det var tidlig på kvelden, men i Oslo hadde besteforeldrene allerede fått på seg slåbroken da de stilte opp på sentralbanestasjonen (video fra Svein Skartsæterhagen):


Bergen venter en uke med sin aksjon, men i Stavanger, Oslo, Trondheim og Bø i Telemark dukket de røde hattene opp ved jernbanestasjonene fredag ettermiddag. Med bannere og felles løpeseddel – og i Trondheim sågar med egen nattogsang, komponert for anledningen. Melodi? «Nede på stasjonen», – selvfølgelig!


Også i Stavanger var humøret på topp – og responsen fra de forbipassernde god. Alle liker tog og nattog! Se også pressemelding nattog-aksjonen (Foto Heidi Leite)


 

Å opprettholde og forbedre tilbudet på Sørlandsbanen er et viktig aksjonsområde for Besteforeldrene i Grenland. Humøret var på topp ved jernbanestasjonen i Bø i Telemark, der BKA-erne fikk selskap av både russ og rånere.

Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. Svein Rognlien | 13.04.2024

    Fine aksjoner med humør og godt budskap

  2. Pingback: Nede på stasjonen … - besteforeldre for en ansvarlig klimapolitikkbesteforeldre for en ansvarlig klimapolitikk

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*