Besteforeldre – til Oslo i mars!

sang hører med
Sang hører med når Besteforeldrene er samlet. Margaret Heldor og Anne-Guri Ekern fra Beitostølen fikk opp stemninga på lokallagssamlinga i 2018.

Hvis du har mulighet for det, så sett av nest siste helg i mars 2019, og legg turen til Oslo. Oppfordringen kommer fra Nina Weidemann, som sitter i Besteforeldrenes landsstyre og har ansvar for lokallagsamlinga lørdag 23. mars. Det er dagen etter den store konferansen «Broen til framtiden» som arrangeres for sjette år på rad. Også der pleier mange av våre medlemmer å delta.

Lokallagsamling
Et hovedtema når folk fra lokallagene rundt om i landet møtes i 2019, er selvfølgelig kommune- og fylkestingsvalget. Hvilke aksjoner tenkes gjennomført fram mot valget? Hva har lokallagene gjort til så langt? Hvordan går samarbeidet i Klimavalgalliansen?

Et annet hovedtema blir klimasøksmålet mot staten, som kommer til ankebehandling for lagmannsretten 5. november. – Nærmere detaljer om lokallagsmøtet og påmeldingsfrist kommer seinere, sier Nina, som ber alle følge med i møtekalenderen på nettsida.

Broen til framtiden
Det er en voksende allianse som møtes for å bygge brua til framtida: fagbevegelse, miljøbevegelse, trossamfunn, forskere og engasjerte mennesker. Det dreier seg om å løse klimaproblemene, skape nye klimajobber og bremse oljeutvinninga.

Besteforeldrenes klimaaksjon er en av medarrangørene. Vi inviterer til en konferanse med navn og temaer som bør gi en faglig sterk, politisk interessant og underholdende dag som er egnet til å informere og inspirere. Gratis adgang. Se foreløpig program og meld deg på nå!

Over 500 aktivister møtes hvert år på Folkets Hus i Oslo. Her fra Broen-konferansen 2017.

 

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Bjørghild des Bouvrie | 15.12.2018

    Jeg ønsker meg i tillegg:
    Besteforeldre – til Oslo . . . og i marsj!
    Alle som deltar må ta med seg hodelykt – og så ut på gatene, allesammen!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*