Nye T-skjorter for alle som vil ha

T-skjorte forfra og bakfra
Finn Bjørnars kone Ragnhild poserer med den .nye T-skjorta heime i hagen på Kjelsås i Oslo.

Denne sommeren er Besteforeldreaksjonen klar med nye T-skjorter. Fra før har vi våre røde aksjonshatter og flotte jakkemerker, så det skal i hvert fall  ikke være vanskelig å få øye på oss, sier materiellsjef Finn Bjørnar Lund. Både enkeltpersoner og grupper kan bestille og få tilsendt disse effektene, i tillegg til brosjyrer, plakater o.l. – Vi gjør det enkelt, og det koster ikke noe. Vi skal jo bare være glade for alle som er med og profilerer oss og gjør en innsats for oss, enten det er på stand, på møter og demonstrasjoner eller i hverdagen. Alt for mange er ennå ikke klar over at vår organisasjon finnes, og at det er mulig for flere å bli med.

Gjelder å være synlig
finn b før klimatogEn grunn til at det nå hasta med å få ferdig nye T-skjorter, er at vi nærmer oss Arendalsuka 15-20 august. Der skal Besteforeldrene ha stand hver dag, forteller Finn Bjørnar. Vi har også ansvaret for flere arrangementer, og bør generelt sørge for å være godt synlige i bybildet. I fjor verva vi tredve nye medlemmer, og målet i år må være minst like mange. T-skjorter og hatter er jo også fine gaver å bruke i ulike sammenhenger.
– Mange andre foreninger driver med salg av slike effekter. Men det blir for tungvint og byråkratisk, synes vi. Derfor har vi heller gjort det slik at den som overtar ei T-skjorte, hvis man vil kan sette en hundrelapp inn på kontoen vår, som en gest for å bidra til at det går rundt for oss økonomisk. Det er om lag hva ei skjorte koster i innkjøp, og dett har vi erfaring for at mange av våre medlemmer synes er en OK måte å gjøre det på.
– Så hvis jeg planlegger å sette opp en stand på hjørnet, i en eller annen sammenheng her på heimplassen min, er det bare å bestille materiell fra deg?
– Ja, oversikten over det som finnes, ligger på nettsida sammen med et enkelt bestillingsskjema. Hvis det er noe du lurer på, må du bare sende meg en e-post eller ringe.
– Mange lurer vel på hvorfor Besteforeldrenes klimaaksjon bruker så mye rødt i sine effekter. Man skulle kanskje vente mer grønt av en slik organisasjon?
– Sant nok, men grønt ville knytte oss for sterkt til miljøbevegelsen, føler vi. Besteforeldreaksjonen er jo ingen ny miljøorganisasjon, men en forening som kjemper for rettferdighet for våre barn og barnebarn og solidaritet mellom generasjonene. Rødt er kjærlighetens farge – og fargen for fare og alarm. Så vi er godt fornøyd med det valget, må jeg si. Dessuten vekker det oppsikt, og det trengs!

Bestillingsskjema for effekter og materiell: https://www.besteforeldreaksjonen.no/?page_id=6872

Skjermbilde klipp materiell

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*