Vi må gi barna håp og tru!

Stortinget sang
MED SANG. Følelsene og gleden må med i klimakampen! Å synge sammen er oppløftende og samlende for oss som holder på med et dessverre nokså dystert tema, mener besteforeldrenes låtskriver og musikalske inspirator Ola Dimmen.

Mest mulig glede til minst mulig forurensing: Besteforeldre brenner for framtida og barna, og synger det gjerne ut! I går formiddag ljomet det foran Stortinget, til Beethovens kjente og kjære melodi fra «Ode til gleden»
– Grunnlova skal verge landet, jord og klima skog og hav
– Framtida er barn og unge, vi må stille klimakrav
Vi må slåss for livet på jorda, vi må gi barna håp og tru
– Vi må berge dyr og planter, snart er det for seint å snu

Tekst av musikklærer og besteforeldreaktivist Ola Dimmen. Se utvalg av klimasanger.

Spre klimavett,
del denne saken!