God jul – ikke glem klima!

Trh julesang
Surt og kaldt på Nordre Gate før jul. Det hindrer ikke Besteforeldreaksjonen fra å bidra til julestemninga og julebudskapet.

Med stort julemarked som bakgrunn og blide trondhjemmere som tilhørere spilte og sang Besteforeldrenes rangleorkester jula inn. Tekster som «No må alle slåss for klima, oljemakta skal få svar» (mel. Beethovens 9 symfoni) og andre sjølkomponerte klimasanger gjorde seg godt – og var godt å få rope ut, i disse dagene med de oppskriftsmessig resultatløse forhandlingene i Lima, sier orkesterleder og låtskriver Ola Dimmen (med gitar på bildet).

Jeg er sikker på at vi har veldig mange med oss, men vi må bekjempe handlingslammelsen, og da må kjenslene med! Se også Sang og musikk i klimakampen, med tekster og video.

Spre klimavett,
del denne saken!