Oljefritt Lofoten: Nasjonal stand-dag 7. september

Guttorm Kabelvåg
August 2013: Guttorm på plass i Kabelvåg, i protest mot oljeutvinning i Lofoten, Vesterålen og Senja.

Siste lørdag før valget står vi på stand over hele landet, lyder meldingen fra Folkeaksjonen oljefritt Lofoten, Vesterålen og Senja. Målet er å overbevise flest mulig om å stemme på et parti som sier ja til friskt hav og en bærekraftig framtid. Følg med på Facebookside for stand-dagen. – Nesten alle valgutfall vil kunne få avgjørende betydning for petroleumsvirksomheten i området, viser WWFs partitest om saken. Dette er verdens vakreste valgkampsak, sier generalsekretær Nina Jensen. Med et blåblått flertall på Stortinget er hun redd saken vil være tapt. Alle andre utfall ser ut til å bety svært spennende regjeringsforhandlinger.

Spre klimavett,
del denne saken!