En kjøkkenprat om klimapolitikk

tintegSvein Tveitdal, leder av Klimavalg 2013, har satt seg ned ved kjøkkenbordet hos bloggeren Tinteguri. Samtalen dreier seg om Norges ansvar og muligheter for å bidra til en klimapolitikk som gir en rimelig sannsynlighet for at global temperatur ikke skal stige mer enn 2 grader. Det forutsetter bl.a. at vi legger om kursen for oljepolitikken. Tveitdal gleder seg over den brede oppslutning kampanjen har fått blant norske organisasjoner, og etterlyser politisk lederskap: Det må handles fordi situasjonen krever det, også om noen av tiltakene er lite populære på kort sikt. SE VIDEO FRA SAMTALEN MELLOM DE TO.

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Svanhild bergem Hagen | 15.09.2013

    Flott intervju , tydelig og klar informasjon , lett forståelig for «hvermannsen».
    Enig med tidligere kommentator som mente det burde vært sendt på NRK.
    Den alvorlige situasjonen er ikke gått opp for folk flest.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*