Ut og møte folk

Sykkylven 1
Janne Leonora Eilertsen (fra venstre), Karen Elise Matheson, Harriet Lange og Harald Ødegård.

BKA Ålesund og omegn er opptatt av at de ikke bare er et lag for Ålesund by. Derfor stilte de opp i møbelbygda Sykkylven under Sykkylvsdagane. – Vi fikk strålende sol på lørdag, meldes det. – Standen vår var like i nærheten av utescenen, og da var det lett å gå inn i folkemengden, dele ut løpesedler og vervebrosjyrer – og få kontakt.

Den egenproduserte løpeseddelen var laget til Verdens miljødag 5. juni, der årets tema var «Beat Plastic Pollution». Det handler om å finne løsninger på et problem de fleste er ganske bevisst på.
– Her i Norge bruker hver av oss over 100 kg plast i året. Bare en fjerdedel blir gjenvunnet og brukt på nytt. De aller fleste forbrukere ser at dette er meningsløst, sier Karen Elise Matheson, som er lokallagsleder og selv bor i Sykkylven. –  Og da skal vi BKA-erne stå klare med løpeseddelen vår, for å få i gang en dialog om det som mest av alt er en felles bekymring! Vi må være synlig til stede i folks hverdag. Og vi har tro på at det også gir resultat på medlemslista vår.


Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*