BKAs protest-stafett!

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    tirsdag 27. jun 2023
  • AV:
    Redaksjonen
stafett 4
Foto: Jan Walter Parr

Hei, blir du med på sommerens foto-stafett – mot Norges ynkelige utslippskutt? BKA-leder Linda Parr reagerte spontant da hun fikk se 2022-tallene: 0.5 % kutt – lengre unna klimamålene går det ikke an å komme. I protest har hun funnet fram hagens morskeste trestubbe og satt på den BKAs tøffeste aksjonshatt: Klimahandling NÅ!

Påminning om alvoret

Om tingene fortsetter i nåværende tempo, vil 55 % reduksjon, Norges mål, først nås om 100 år, og ikke i 2030. BKA har nylig sendt brev til alle stortingsrepresentanter og minnet dem om hvem som vil måtte betale prisen for denne mangelen på klimahandling. Det er våre uskyldige barnebarn. Dette kan ikke vi besteforeldre sitte rolig å se på!

Målet med foto-stafetten er å lage en samling bilder fra bekymrede og protesterende besteforeldre rundt om i landet, – som vi kan oversende de folkevalgte som en ekstra påminning når de kommer tilbake fra en velfortjent ferie.

Her gjelder det å bruke fantasien, og gjerne med glimt i øyet! oppfordrer Linda Parr. Hun utfordrer spesielt Kari Vogsland fra lokallaget i Grenland – men generelt medlemmer fra alle kanter av landet: Fram med fantasien og mobilen! Mobiliser gjerne også barnebarna dine! Bilder sendes til nettsidas redaktør Halfdan Wiik, helst med en liten tekst til: h-wiik@online.no


Foto: Jan Walter Parr

Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. Pingback: Hører dere! - besteforeldre for en ansvarlig klimapolitikkbesteforeldre for en ansvarlig klimapolitikk

  2. Pingback: Utvikle, avvikle, eller ...? - besteforeldre for en ansvarlig klimapolitikkbesteforeldre for en ansvarlig klimapolitikk

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*