Lokallag som vil!

 • EMNER:
 • PUBLISERT:
  mandag 26. jun 2023
 • AV:
  Redaksjonen
stand IØ
Stand Askimtorget på St.Hans-dagen: Ole Christian Aartun, Bente Marie Bakke, Inger-Else Fridholm og Sylvi Grythe. Dagens fangst: 4 nye medlemmer. Foto: Jonas Petterson.

BKAs lokallag i Indre Østfold er ikke blant de største. Men politisk og organisatorisk er de på hogget – og de vokser! I et sommerlig nyhetsbrev til medlemmene forteller lokallagsleder Sigmund Hanslien om aktiviteter de siste månedene, med stands, skolebesøk, ulike politiske møter og deltaking på inspirerende BKA-landsmøte.


Viktig medlemskontakt

Sigmund Hanslien i Askim sier formålet med det lokale nyhetsbrevet er å kunne nå ut til dem som ikke deltar særlig aktivt på stands, klimakafemøter eller Facebook. – Mange leser knapt e-mail, noe jeg så med det første brevet som kun ble sendt ut elektronisk. Jeg fikk bekreftelse fra litt over halvparten av medlemmene på at de hadde mottatt det. Det neste ble sendt elektronisk til alle, men i tillegg fikk de som ikke har gitt tilbakemelding en papirkopi i postkassa. Det går greit for oss som har relativt få medlemmer.
Men må du være datakyndig for å lage et slikt nyhetsbrev?
– I grunnen ikke. De fleste kan bruke Word; det holder, men er kanskje litt begrensa. De som abonnerer på Microsoft-pakken, vil også ha tilgang til Publisher, som jeg vil anbefale. Det ser ut som Word med omtrent samme menyvalg, men er mer fleksibelt ved at det lar deg flytte rundt på tekstbokser og bilder, legge dem over hverandre og styre hvor gjennomskinnelige de skal være, osv. Nesten det viktigste er å ha godt med bilder. Da er det bare å sette i gang! Selv tror jeg det er viktig med slik medlemskontakt.


Merk: Hvis du vil følge lenkene i nyhetsbrevet, må du gå til pdf-utgaven.

Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

 1. Linda Rundquist Parr | 26.06.2023

  For et informativt og inspirerende nyhetsbrev! Det er klart at flere medlemmer blir fristet til å bli aktiv. En kjempeidé for flere lokallag. Vi kan tilby nettkurs i å bruke Publisher til høsten. Du stiller vel som kursleder, Sigmund?

 2. Sigmund Hanslien | 27.06.2023

  Linda, selvfølgelig kan jeg det. Hvis de som deltar allerede bruker Word så er det et lite hopp over til Publisher. Jeg vil ha det travelt ut august, så ut i september en gang vil passe meg best. mvh Sigmund

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*