Hurra for BKA!

trøndersk 17 mai 2

Stor jubel for Trøndersk natur- og klimaallianse i borgartoget, melder Ola Dimmen frå Trondheim! – BKA gjekk saman med Naturvernforbundet og Natur og Ungdom, og det er tydeleg at folk set pris på vårt engasjement for framtida til barna. – Nesten rørande å sjå begeistringa vi vekte både blant bunadskledd ungdom og dei vaksne!

Ola Dimmen kan fortelje om veldig godt oppmøte av folk langs toget, trass i vind og skiftande bygever. Der skal kugle til en trønder, som vi veit! – Natur- og klimaalliansen hadde sin debut i 1. mai-toget, også då med god oppslutnad, og består av Naturvernforbundet, Besteforeldrenes klimaaksjon, Framtiden i våre hender, Natur og Ungdom, Greenpeace, Scientist Rebellion og Legenes klimaaksjon. – Det ser ut til at vi har greidd å få fram ein ny optimisme og tru på at det nyttar, både hos oss sjølve og hos mange andre i byen, seier Ola.


Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*