Bommet på tida

Ap landsmøte 1
Besteforeldre i full mundur – innstilt på å gi regjeringspartiets landsmøtedelegater en varm velkomst! Foto: Ivan Chetwynd

Delegatene til Aps landsmøte skulle bli møtt med krav om klimahandling NÅ. Det var planen til BKA i Oslo, som hadde forstått at møtet skulle begynne kl 13, og at folk ville komme fra kl 12. Men da de røde hattene stilte opp foran Folkets Hus, med banner og plakater, – satt alle allerede trygt inne i salen og lyttet andektig til partileders åpningstale!

En time for sent …
Det var selvfølgelig en dum misforståelse, sier fotografen, Ivan Chetwynd. – Men vi valgte å ta det med godt humør og le litt av det hele. Litt støy fikk vi uansett laget, og noen av delegatene blir kanskje litt lei seg i ettertid, når de får høre om hva både de og vi gikk glipp av! Noen av besteforeldrene valgte for anledningen en alternativ aksjonsform, og gikk på klimavandring rundt i byens gater – før vi pakket sammen og fant veien hjem igjen. Skjønt enige om at vi nok må sjekke tingene litt bedre neste gang …


Foto: Ivan Chetwynd

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*