ہمارے بڑوں کی موسمیاتی تحریک کیا ہے ؟

kjærlighet
Shama Ahmed tilhører Ahmadiyya-menigheten – her med dens motto.

Hei, hvorfor trenger vi en egen miljøorganisasjon for besteforeldre? – Nå har vi fått et lite faktaark med spørsmål og svar om BKA – også på urdu. Oversettelsen er gjort av Shama Ahmed, sambygding av BKA-leder Linda Parr i Nittedal. Engasjementet for klima og miljø er for henne en naturlig del av islamsk tro og levesett, forteller hun.

Shama Ahmed er leder av kvinneorganisasjonen i Ahmadiyya muslimsk trossamfunn, Lajna Ima’illah, avdeling Nittedal. Lever etter mottoet til Ahmadiyya; «Kjærlighet til alle, ikke hat mot noen». – Jeg har engasjement for viktige samfunnsspørsmål, fordi det er en del av Islams lære å være en god samfunnsborger, fremme samhold og arbeide sammen med tålmodighet og toleranse. Men også fordi det som skjer med miljø og klima påvirker mitt eget liv samt fremtiden til mine barn og barnebarn, selvsagt.

Faktaark «Om BKA» – URDU

Faktaark «Om BKA» – NORSK

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*