– Men da kom snøen!

Besteforeldre Oslo (3)
Foto: Bjørg Eli Rinnan

Første fredag hver måned samles man i Oslo sentrum til demonstrasjon med ditto løpesedler. Dagens tema var vinteren som blir borte, og da kom selvfølgelig – snøen! De som hastet forbi var lite opptatt av det viktige budskapet. Barna var i nærmeste akebakke. Mens spreke bestemødre på Jernbanetorget tok det med sedvanlig godt humør!

 

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Gro E | 08.01.2023

    Bare litt pirk, bestemødrene på bildet er ikke på Eidsvolds plass, de er på Jernbanetorget 😀
    Men burde ikke bestefedrene også engasjere seg ?

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*