Ny BKA-brosjyre

En ny versjon av BKAs vervebrosjyre er nå klar og på vei til Arendalsuka, – der den skal deles ut til de mange engasjerte og nysgjerrige folka vi der kommer til å møte. Bente Marie Bakke, som har vært med i arbeidet med den nye brosjyren, gleder seg. – Det blir en ren fornøyelse å stå på stand med denne fine trykksaken! sier hun.

Arendalsuka 2021: Bente i velkjent stil med sin uadskillelige stand-kammerat Bruno. Foto: Kjetil Malkenes Hovland, E24

I grunnen er dette samme brosjyre som vi har hatt og brukt i mange år, med seks sider i et hendig A6-format, med kort presentasjon av BKA og vårt formål, og støtteerklæringer fra kjente mennesker med ulike bakgrunn. Likevel framstår den som ny og frisk, sier Bente. – Det skyldes både nye tekster og flere nye gode bilder, og at barneperspektivet og generasjonssolidariteten er blitt enda sterkere framhevet.

– Ikke minst synes jeg både forside og bakside har fått en svært bra ansiktsløfting. All ære til designeren som har hjulpet oss med dette! På forsida et vakkert bilde av en av våre mest kjente aktivister, Linda Parr og hennes barnebarn. For dem som ikke vet det, er Linda foreslått valgt som ny styreleder til høsten. På baksida har vi tatt med en tankevekkende appell fra Kåre Willoch. Han døde som alle vet i fjor, og var et trofast medlem av BKA.

– Og hvordan skal lokallag og andre interesserte skaffe seg den nye fine brosjyren?
– Det er enkelt. Du kan gå inn på nettsida og bestille så mange du vil her: Brosjyrer og materiell. Det koster ikke noe, og de blir sendt i posten så snart vi har kapasitet til det. Vi har trykt opp 20 000 eksemplarer, og det bør jo holde en stund – selv om jeg altså er sikker på at dette blir en veldig populær sak blant medlemmene våre. Kom igjen, folkens – det er bare å stille seg i køen!


Spre klimavett,
del denne saken!

3 kommentarer

 1. Steinar Winther Christensen | 15.08.2022

  Er Arendalsuka en arena for BKA?
  En ny brosjyre som «perler for svin»?
  Her er det mye å se kritisk på i strategiarbeidet fremover.

 2. Roseanna Næshagen | 15.08.2022

  Jeg vil gjerne få tilsendt 20eks av brosjyren.
  Roseanna Næshagen
  Sefjellvn 17
  1459 Nesodden

 3. Gro Nylander | 15.08.2022

  Grattis m ny brosjyre. Fint m Linda og bb, selv om d ikke har samme symbolikk som jordkloden. Bra at Willoch fortsatt er med! Vi har vel også et bra lager av forrige, som også er oppdatert mht kontakt o.l. og fortsatt kan brukes hvis man ikke har (fått) den nye. Ses i Arendal!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*