Bra start i Arendal

Arendal 1
Regnvær intet hinder for ivrige BKA-aktivister. Fra høyre: Bodvar Sonstad, Bente Bakke, puddelen Bruno og Nina Weidemann. I bakgrunn Kjell Olav Kaland.

Det meldes om god begynnelse på Arendalsuka fra BKA-ere som står på stand og vandrer rundt i byen med plakater. Nina Weidemann har tatt turen helt fra Trondheim, og forteller om positiv interesse for budskapet vårt – Ikke minst blant barna. De kommer og tar med seg buttons til foreldre og besteforeldre. De må skjerpe seg, mener de!

Besteforeldrene har hatt en høy profil på Arendalsuka helt fra det første året den ble arrangert i 2012. Vi er ikke dårligere i 2022:

Stand hele uka: Synlighet er et nøkkelord for Besteforeldrenes klimaaksjon. Vi har fått en god standplass på torvet, der Agderlaget har stilt med nytt, fint telt. Vi deler ut vår nye brosjyre og løpesedler, snakker med forbipasserende og verver nye medlemmer.

Debattmøte med lansering av rapport: «Når en svart bransje grønnvaskes» – onsdag 17.8 kl. 14 i Munkegaten 4. Møtet ledes av BKAs generalsekretær Andrew Kroglund, som også er forfatter av rapporten.

Torsdag 18.6 kl 9.30 åpner vi «Besteforeldrenes klimasmie» – i biblioteket med ekte smed og ambolt og hammer! Miljøagenter og skoleelever er spesielt invitert, og det blir klimaverksted hvor barna lager plakater, tegninger og dikt.

I går var det bare solskinn og glede på standen. Meteorologene lover bedring senere i dag.

Besøk av Simen Bondevik fra partiet Sentrum: «Vi er helt enige om at vi trenger en kursendring i norsk klimapolitikk nå!» Men BKAs aktivister er også på på talefot med Jørn Eggum i Fellesforbundet.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*