Marked for BKA

eidsvoll 5

Olav den hellige grunnla Eidsivatinget på Eidsvoll i 1022. Derfor er det en stor tusenårs-feiring der i disse dager, med konserter, historiske vandringer og gudstjenester. Lørdag var det markedsdag med musikk og båtkortesje på Vorma og salg av lokale produkter. – Og en god dag også for de lokale Besteforeldrene til å vise seg fram!

Stor interesse for BKA

Driftige damer i BKA-gruppa i Eidsvoll hadde satt opp en egen stand med informasjon og utdeling av vervebrosjyrer. Standen ble pyntet med plakater, vimpler, bjørkeløv og en roll-up. Det ble rettet et spesielt fokus på Grunnlovens § 112:

«Enhver har rett til et miljø som sikrer helsen, og til en natur der produksjonsevne og mangfold bevares. Naturens ressurser skal disponeres ut fra en langsiktig og allsidig betraktning som ivaretar denne rett også for etterslekten.»

Mange møtte opp, og det var stor interesse for BKAs stand. – Vi fikk delt ut vervebrosjyrer og hadde flere gode samtaler med besøkende, forteller Jan Tore Gundersen. – Gledelig at også flere nye medlemmer ble vervet! Et slikt opplegg er absolutt å anbefale for andre steder med tilsvarende arrangement.

Med klimahilsen fra BKAs lokalgruppe i Eidsvoll!

Helle Aasgaard, Anne Bergem og Liv Gundersen.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*