Landsmøte Drammen

BKA-med-plakater-drammen
Besteforeldrene i Drammen med støttedemonstrasjon for de unge, mars 2020 – like før korona-nedstengingen. Nå ser de fram til å ta imot BKA-ere fra hele landet.

Besteforeldrene i Drammen og omegn er glad for å kunne invitere til landsmøte, helga 10.–11. september. Fredag kveld blir det byvandring for dem som har lyst å bli med, forteller leder for arrangementskomitéen, Henning Johansen. Han lover ellers at det blir et landsmøte med variert program, og med god tid til sosialt samvær.

Går over to dager

Landsmøtet, med det formelle årsmøtet med valg og vedtak som del av det hele, går som vanlig over to dager. – Vi må ha tid til å redigere innsendte forslag, og ønsker å sette av god tid til samtaler og meningsutveksling, sier Henning Johansen.

Som møtested er valgt Scandic Ambassadeur Hotel. Det er et av byens beste konferansehoteller, og ligger sentralt plassert et par hundre meter fra jernbanestasjonen. Alle må bestille rom selv direkte til hotellet. Våre avtalte priser er kr 990,- for enkeltrom og kr 1190,- for dobbeltrom pr natt inkludert frokost (gjelder ved bestilling innen 10. august, mer info).

Påmelding og informasjon

Arrangørene har ennå ikke satt noen datogrense for påmelding til landsmøtet, men ber om at det skjer i så god tid som mulig. Det gjør all planlegging enklere, sier Henning. Bruk påmeldingsskjemaet som ligger her: https://www.besteforeldreaksjonen.no/events/event/landsmote-2022-drammen

På denne sida finner du også programmet, som så smått begynner å ta form. Som man vil se, står både klimakrisa og naturkrisa på dagsorden. Blant annet kommer naturfilmskaper og tidligere stortingsrepresentant Arne Nævra og forteller om sine erfaringer gjennom et langt liv.

Alle viktige møte-opplysninger, sakspapirer og forslag til vedtak etc. vil bli lagt ut på denne sida – etter hvert som de er klare. Årsmøteavgiften på kr. 900 betales inn ved påmelding, og dekker ulike kostnader inkludert lunsj lørdag og søndag.

Besteforeldrenes klimaaksjon er i vekst, og landet rundt er mye god og spennende aktivitet på gang i BKA-regi, sier Henning Johansen. – Entusiasmen her i Drammen er også stor. Vi håper derfor at riktig mange av dere tar turen hit til til oss i september. Det er en anledning til å bli kjent med nye mennesker, en interessant og hyggelig ferietur og et politisk verksted. Hjertelig velkommen skal dere være! 


Fra «Byen vår Drammen»

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Ragnhild Helleland | 01.06.2022

    Hei! Det er vel mulig med privat innkvartering? Betaler selvsagt årsmøteavgift.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*