I løvens hule

general' (2)

Stavanger 11.05: Besteforeldrene gjorde seg gjeldende under Equinors generalforsamling – med fargerik demonstrasjon utenfor møtestedet, og med sterke innlegg fra talerstolen. «Det gikk bra med innleggene og forslagene. De ble nedstemt i år også», lyder den galgenhumoristiske oppsummering fra landsstyremedlem Bente Bakke.


Knut Jonas Espedal fra BKA i Sør-Rogaland fikk æren av å presentere forslaget fra fem BKA-aksjonærer. Han avsluttet innlegget med et egenprodusert dikt for anledningen: «Generalforsamling i Equinor: Lytt til våre ord!»


Bente Marie Bakke var en av de fem, men la også fram et eget aksjonærforslag – på vegne av landsstyret i Besteforeldrenes klimaaksjon, der hun er medlem. Se forslaget her: Bente aksjonærforslag


Gro Nylander kom seg så vidt ut av Covid-karantenen og til Stavanger – der hun bidro med et engasjert innlegg på vegne av BKA, for våre etterkommere. Se hennes aksjonærforslag: Gros aksjonærforslag


Guttorm Grundt sto i dag på talerstolen for tiende år på rad – siden han kjøpte sine første aksjer «for å kunne være i løvens hule», som han sier. Årets aksjonærforslag fra ham kan du se her: Guttorm aksjonærforslag


Du kan se hele opptaket fra generalforsamlinga. Innleggene fra Besteforeldrenes klimaaksjon finner du fra 2.12–2.42:

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*