Vil du verve andre?

Unn Nilsen foto Karen Gjermundrød
Unn Nilsen i engasjert samtale med forbipasserende på Eidsvolls plass. Foto: Karen Gjermundrød

I medlemsbrev fra BKA-leder legges det vekt på viktigheten av å verve nye medlemmer. Som andre organisasjoner har vi et visst frafall, og må jobbe for å være trygt over grensa som er satt for å motta statlig støtte. Hver og en av oss kan bidra. Vi har venner og bekjente som er bekymra for klima og barnas framtid. Hvorfor er de ikke medlemmer?


– Må jeg som medlem være aktiv og stå på stand og liknende?
– Bare hvis du selv ønsker det. Vi har lokallag flere steder og setter selvfølgelig pris på at så mange som mulig deltar. Men dette er helt og holdent opp til deg. Du trenger absolutt ikke å fly rundt med rød bøttehatt på hodet! At du betaler din kontingent er aktivitet god nok i seg selv. / Fra «10 spørsmål og svar om BKA«

– Hvorfor har du blitt med i Besteforeldrene?
Fordi jeg ble spurt! Har tenkt på det før, men er engasjert veldig mange steder. Synes ideen er veldig god, den peker nettopp på framtida for barnebarna våre – noe jeg er spesielt opptatt av i vår tid. Jeg vil sjølsagt støtte økonomisk, og så får vi se hvilke muligheter som byr seg mht aktivitet. / Fra intervju med nytt medlem Heming Olaussen: «Viktig å gi onga håp«


Tips for aktiv verving

Vervebrosjyre (ny 2021) kan bestilles og koster ikke noe: Brosjyrer og materiell Se elektronisk versjon HER

Merk: Du kan verve både hovedmedlemmer (300 kr i året) og støttemedlemmer (150 kr). Medlemskap innmeldt etter 1. september gjelder ut året og neste år.

Husk at den mest effektive verving skjer i direkte møte med andre mennesker. Men husk også at det er lett å glemme! Det er ikke nok å dele ut vervebrosjyrer – eller at folk sier de vil melde seg inn. Noen gjør det, men ofte skjer det ikke.

Verve per e-post: – Hei, jeg oppfordrer deg til å bli medlem i Besteforeldrenes klimaaksjon. Synes det er noe av det viktigste vi kan gjøre for klima og miljø og våre barnebarns felles framtid. Se www.besteforeldreaksjonen.no Hvis du vil, kan jeg melde deg inn?

SMS-verving: – Hei, jeg er med i Besteforeldrenes klimaaksjon som kjemper for en rettferdig klimapolitikk. Bli med, du også! www.besteforeldreaksjonen.no Hvis du vil, kan jeg melde deg inn?

Verveskjema på papir: På møter, i forsamlinger og ved bruk på stands og lignende er det fint å bruke en Innmeldingsliste (wordformat) – slik at nye medlemmer kan skrive seg inn der og da.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*