Besteforeldrenes miljøkurs

nestor 3

Hvordan kan vi som voksne være sammen med og styrke barns opplevelse, kunnskap og undring i møte med naturen? Med dette som tema arrangerte BKA Vestfold denne våren et kveldskurs i samarbeid med Nestor kurssenter. – Det var så populært at det nå blir et nytt kurs, med fokus på høst, forteller lokallagsleder Øyvind Wistrøm.

Wistrøm er universitetslektor og underviser i naturfag og bærekraftig utvikling. Sammen med Jon Edgar Karlsen, pedagog og tidligere rektor ved Nestor, vil han stå for kurset, som er gratis for alle interesserte. – Vi håper selvfølgelig også gjennom dette å få vervet flere medlemmer. Det er et lite «krav» i forhold til å melde seg på, kan du si …

Med de utfordringer som menneskeheten står overfor med klima- og miljøkrise, er det viktig å styrke både voksnes og barns interesse og engasjement for disse spørsmålene, heter det i invitasjonen til kurset. – Formålet med dette kurset er å gi voksne en innsikt i hva natur «er» og fungerer, og hvordan vi kan være sammen med barn, og «undre» oss over alt det levende der ute sammen med dem på turer og andre aktiviteter ute – men også samtale om litt vanskelige spørsmål som klima og miljø.


Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Thorleif Jakobsen | 22.08.2021

    Kjempebra og lykke til.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*