Besteforeldre for fornyelse

KJ valg
VISER VALGKAMP-ANNONSEN SOM PLAKAT. To ivrige BKA'ere på klimavandring i Oslo: Liv Flåten og Inge Sørbye.

Annonsekampanjen vår koster. Men vi vet at den blir lagt merke til, og får mange gode tilbakemeldinger, sier Silvia Leine. Hun er økonomisekretær for BKA, og håper flere vil være med å gi et bidrag til innsamlingsaksjonen som er satt i gang. – Stort eller lite, alle monner drar! Vi besteforeldre er lei av klimanøling, nå vil vi ha politisk fornyelse!

STØTT ANNONSEKAMPANJEN HER!

Hvordan skal en liten organisasjon komme til orde i den store valgkampen? Ved å gjøre slik vi alltid har gjort, – skrive avisinnlegg, demonstrere, flygeblader, snakke med folk på gata.

Men denne gangen bestemte vi oss dessuten for å kjøre en annonsekampanje. Den går nå i sosiale media, i aviser landet rundt og på plakater. Uten slagord, uten påstander! Men med en ærlig oppfordring om å stoppe opp og ta en vurdering – når du får se hva partiene faktisk står for.
– Avistegneren Marvin Halleraker ga oss lov til å bruke en av tegningene sine, helt vederlagsfritt, forteller Silvia Leine. Denne har vi kombinert med vår egen analyse av partiprogrammene, som viser hvor ti partier står i fem nøkkelspørsmål for et reelt grønt skifte. «Stem på dem som lever her om hundre år», som Harald Sverdrup sier i sitt kjente dikt fra 1985 – fortsatt like aktuelt!

Ikke alle kan delta på demonstrasjoner og klimabrøl o.l. Men bidra med noen kroner kan mange. – Vi fikk direkte henvendelse fra medlemmer som gjerne ville støtte annonsekampanjen med penger. Så da heiv vi oss rundt og laget denne innsamlingsaksjon, forteller Silvia Leine.

Innsamlingsaksjonen ble lansert i slutten av forrige siden, og det er allerede kommet inn nærmere 15 000 kromer. Vil du være med? Du velger selv beløp! Gå til: STØTT ANNONSEKAMPANJEN

VERD Å STØTTE! BKAs økonomisekretær Silvia Leine ber om støtte til valgkampannonsen.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*