Barna først!

nora
Nora Huggins fra Stange, klimastreik på Hamar sept. 2019. Foto: Odd Hass.

Sylvi Listhaug mister nattesøvnen når hun tenker på MDG og deres «ekstreme klimapolitikk». Bente Bakke, landsstyremedlem i BKA, mister søvnen når hun vet hva som venter barnebarna – i en verden der ikke bare klimafornekterne i FrP, men såkalte ansvarlige politikere, fortsetter å sette oljeindustrien først. Det skriver hun om i dagens VG.

«Mediene er naturlig nok opptatt av hvilke partier som kan samarbeide om å danne regjering etter valget. Et enda viktigere spørsmål å stille er hva partiene som danner regjering vil samarbeide om. Mitt håp er at både regjeringspartier og opposisjon kan samarbeide om hvordan Norge kan bidra til å stanse videre global oppvarming.»

«Jeg sier som Natur og Ungdom på 80-tallet: «Det er håpløst. Men vi gir oss ikke!» Vi i Besteforeldrenes klimaaksjon mener det dreier seg om fremtiden til våre egne barn og barnebarn. Også om barna og barnebarna til Erna, Jonas, Trygve og Sylvi. De må slutte å sette oljeindustriens interesser foran barnas. Norge med sitt enorme oljefond har mulighet til å bli et foregangsland for grønn omstilling i stedet for å grave seg enda dypere ned i oljesølet og bidra til å øke klimakatastrofene.»

Les hele artikkelen i dagens VG: Bekymringen for barna


Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*