Tommelen opp for BKA!

sandnes miljødag 2
Foto: Silvia Kriz

I dag, på Verdens miljødag, har Besteforeldrene hatt markeringer flere steder i landet. Lokallaget i Sør-Rogaland var i Sandnes sentrum, der de stilte seg opp i den nyanlagte parken på Ruten, delte ut løpesedler og oppfordret til «Trapp opp for klima» – etter forbilde fra Bergen. Etterpå hadde vi klimavandring rundt i parken, forteller Silvia Kriz.

Silvia er lokallagsleder og opplevde dagen veldig positivt, sier hun. – Jeg blir glad og optimistisk av slikt som dette. Vi traff klimaengasjerte mennesker i alle aldre, fra barn til besteforeldre, som ga oss tommelen opp. Særlig gledelig var det med ungdommer som lyste opp i store smil når de så oss og takket for at vi engasjerer oss! Mange barnefamilier var ute i det fine været, og barna dro foreldrene bort til oss for å finne ut hva vi holdt på med. De tok gjerne imot både løpesedler og buttons.


På Hamar var Besteforeldrene ute på gata med egen løpeseddel i dag. – Folk stoppet, smilte, diskuterte, viste interesse og tok i mot det vi hadde å si, forteller Enger-Beth Sandham. Tydelig at klima og miljø var temaer som engasjerte!


I Molde hadde tre BKA-medlemmer stand på torget. – Mange besøkte oss i det nydelige været, forteller Christian Holst, som her sitter mellom Oddbjørg Langseth (t.v.) og Kristin Tv. Aarø. – Alt vi hadde av brosjyrer gikk med.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*