Brølte i kor

Brøle Univ

Et imponerende 54 sekunders sammenhengende brøl fra 30 besteforeldre på Universitetstrappa i Oslo er nå lastet opp til Klimabrølet, der det blir med i den store kunstinstallasjonen som skal være på plass foran Stortinget før valget. Det skal bidra til å sette mot i de folkevalgte, til å treffe tiltak som må til for å begrense global oppvarming.

 

Videoprodusent og besteforeldreaktivist Ivar Minken håper flere lokallag kan bli inspirert til å lage sine egne brølevideoer. Samtidig minner han det enkelte medlem på at hun eller han ikke kan lene seg tilbake og tenke at nå er det brølt ferdig. – De må oppfordres til individuelle brøl, og gjerne familie-brøl, og å følge med fra august og utover i valgkampen, sier han.

Se mer om klimabrølet, og finn en instruksjonsvideo her: «Bli med å brøle!»

Brølevideoen ble produsert i samband med feiring av Verdens miljødag. I videoen nedenfor har Ivar Minken samlet annen stemmebruk fra deltakerne, på og utenfor Universitetstrappa. – Aurora fra Naturvernstudentene «coatchet» oss i rop av slagord, så det ble en livlig og høylydt forsamling med gamlinger i Oslo sentrum den dagen! Og det blir ikke siste gangen vi viser oss fram, så mye tror jeg at jeg kan love.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*