Ber om ny dugnad

– Det er bråstopp i nye medlemmer, – konstaterer en bekymra styreleder Steinar Winther Christensen. Ved nyttårstider var optimismen på topp, etter en kampanje som i løpet av høsten fikk medlemstallet opp i over 5000, og kvalifiserte for økonomisk støtte. Men deretter er lufta gått ut av ballongen, virker det som. Nå ber han om ny dugnadsinnsats!


Oslo, 30. april 2021

Kjære medlem av BKA!

Etter den vellykkede vervekampanjen i fjor høst maktet vi før årsskiftet å passere den magiske grensen på 5000 betalende medlemmer – som er nedre grense for å oppnå statsstøtte fra 2022. Statsstøtte er avgjørende for etableringen av et sekretariat som vi nå bygger opp med lønnet sekretær og daglig leder.

Vi er i dag nær 5600 registrerte medlemmer, og jeg vil først av alt benytte anledningen til å sende en stor takk til alle dere som har betalt kontingenten for 2021!

Men, og det er et stort MEN: Tallet betyr at vi ligger om lag nøyaktig der vi var ved nyttår. Etter første purring, som ble sendt for 10 dager siden, er det fortsatt noen hundre som ikke har betalt. Og som nevnt, teller bare betalende medlemmer ved søknaden om statsstøtte. I øyeblikket ligger vi farlig nær å havne under grensen igjen.

Et sterkt BKA fordrer et best mulig medlemstall og et velfungerende sekretariat. Bare da kan vi ha den påvirkningskraft vi ønsker i klimakampen for alle barns fremtid.

Derfor anmoder jeg innstendig om at du kan verve minst ett nytt medlem (gjerne støttemedlem til 150 kr). Dette gjøres enkelt på vår hjemmeside www.besteforeldreaksjonen.no. –  Og til dere som ennå ikke har betalt kontingenten: Vi trenger hver og en av dere! Hvis det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt med vår dyktige og hyggelige organisasjonssekretær, Silvia Leine: silvia.leine@besteforeldreaksjonen.no 

Vennlig hilsen
Steinar Winther Christensen
Styreleder BKA

Foto: Anine Dedekam Moldskred        

Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. Kari Kobberød Brustad | 01.05.2021

    Veldig dyktig gjeng dette ! Og de har så evig rett, vi har bare en klode.

  2. Christian F Holst | 01.05.2021

    Heia verden, og heia kloden! Vi kjemper alltid, for HELE globen!
    Kristin Tveikra Aarø og Christian F. Holst

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*