Dag 2: oljen og § 112

1 nytt klipp

I dag fikk vi to svært gode foredrag, sier BKA-leder Steinar Winther Christensen. Advokat Hambro gikk nøye inn på Grunnlovens §112 og dens forarbeider – med vekt på det langsiktige risikoperspektivet. Vår andre advokat, Emanuel Feinberg, viste til dommen i lagmannsretten hvoretter Norges internasjonale utslipp skal vurderes. Dette gitt, mener jeg motparten har en dårlig sak.

Video redigert av Knut Bryn.

Spre klimavett,
del denne saken!

2 kommentarer

  1. Tone Toft | 05.11.2020

    Det er veldig fint å kunne følge med på dine oppsummeringer, Steinar. Du gjør en fantastisk jobb her og har full kontroll på hva du snakker om. Du er virkelig en flott leder for BKA:

  2. Liv-Marie Bakka | 06.11.2020

    Setter stor pris på å få disse oppsummeringene. Takk for at du tar deg tid til daglig å holde oss oppdatert!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*