Superververen!

gro mann barnebarn
Gro Nylander med mann og barnebarn, ved Stortinget under den store klimaskolestreiken 22. mars 2019.

Mange kjenner Gro Nylander, forfatter, foredragsholder, ammeguru, feminist og besteforeldreaktivist på sin hals. «Etter hvert som jeg i løpet av livet har engasjert meg i saker og sett dem gå framover, øker troen på at det nytter å stå på», sier hun. Kanskje er det troen som gjør utslaget. I alle fall er det ingen som slår henne når det gjelder å stå på og verve nye medlemmer til Besteforeldrenes klimaaksjon!

Barnas klima – vårt ansvar
– Min erfaring er at det går helt fint å være litt pågående. De fleste ønsker jo å være på rette siden i klimakampen, ikke sant? Mange blir med når de bare blir spurt – og er glad for det! Nå om dagen går jeg på storfamilien, der jeg har flere som kan hjelpe organisasjonen vår over kneika. Jeg sender mail, det er lettere enn å snakke med dem alle. Vi må gjøre det riktig for dem å bli med, – og gjerne litt gøy og underholdende. For all del ikke mase. Men gjerne noen oppfølgings-mailer med positivt innhold: «1. Nå er det i alle fall 3 som er med (navn) /2. Hurra, nå er vi oppe i 7 (navn) / 3. For en familie. Nå er vi oppe i 12 (navn) Stolt av dere!»

Kjære voksne barn & svigers!

Kunne dere tenke dere å støtte en god og viktig sak? Som dere vet er både Øyvind og jeg aktive i Besteforeldrenes klimaaksjon. Se vedlegg eller spør om dere vil vite mer. Vi mener BKA har en rolle i kampen mot klimatrusselen. Vi er den eneste organisasjonen som helt uegennyttig jobber for en fremtid vi ikke selv skal være en del av. Nå er vi blitt så mange – over 4000 medlemmer – at det er uhåndterlig å basere alt på frivillig gratisarbeid, vi trenger en kontorplass og sekretærhjelp.

Her kommer bønnen:
Hvis vi innen årsskiftet kan klare å bli 5000 er vi berettiget til statsstøtte! Derfor har vi nå vedtatt at vi også mottar støttemedlemmer, slik statens regler tillater. De teller nemlig også fullt, har fulle rettigheter og må være over 16 år. Kunne dere være så snille å melde dere inn? Det koster bare kr. 150 for støttemedlemmer, og da er kontingenten betalt ut 2021. Om dere deretter velger å ikke fornye er det helt greit, da er BKA (forhåpentligvis) over kneiken!

Gå inn på nettsida til Besteforeldrene, eller rett til Innmelding.
Pls gjør det NÅ, og meld tilbake til meg. Få gjerne med flere, om dere kan!
Forhåpningsfull klem fra mamma-svigermor-tante-Gro

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*