«Bruk hodet, vi har bare én klode!»

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    tirsdag 20. okt 2020
  • AV:
    Redaksjonen
kroglund pluss bok

Klimaendringer kan ødelegge oss, – men også være en vei til et nytt og bedre liv, mener forfatteren Andrew P. Kroglund. Han har reist verden rundt og sett hva som skjer. Da han nylig ga ut en stor, tykk bok om temaet – med den talende tittelen «Termostat» (Solum, 2020) – ble han invitert med på Besteforeldrenes digitale klimakafé. Foredraget hans der kan du nå også få med deg her.

 

Kroglund har erfaring i arbeid for en rekke miljøorganisasjoner, hjemme og internasjonalt. Da Ivan Chetwynd tidligere omtalte «Termostat» for våre lesere, karakterisert han det som en imponerende bok – som nesten slår leseren til jorden, men også gir nytt håp.

«Vitenskapsjournalist Bjørn Vassnes (Klassekampen 20.08.2020) skriver om ‘forfattere som helt eller delvis står utenfor det akademiske systemet (…) som har vært viktige nettopp i det å forstå de viktigste trekkene ved vår samtid, og for å gjøre nye perspektiver fra forskningen relevant for debatten’. Andrew P. Kroglund er en slik forfatter, og boken hans ‘Termostat. Hvordan klimaet former oss, forandrer samfunnet og forvandler fremtiden’ fortjener å bli like populær i Norge som bestselgerne til de utenlandske forfatterne som Vassnes nevner – Yuval Noah Harari og Jared Diamond.» Les hele bokomtalen HER

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*