En rettssak – i kjærlighet

court case

Høyesterett i Haag ga miljøstiftelsen Urgenda medhold, og slo i en banebrytende dom fast at et rikt land som Nederland har en særlig forpliktelse til å gjennomføre klimatiltak som monner. For en uke siden var Urgenda-leder Marjan Minnesma med og delte sine erfaringer med norske venner, foran ankesaken i norsk Høyesterett. Nå kan du se hele møtet og alle innlegg på video fra Klimahuset.

Se opptak av arrangementet som ble strømmet 21. oktober 2020. Disse er med:

Torkjell Leira, arrangementsansvarlig Klimahuset, ordstyrer; Brita Slettemark, leder for Klimahuset; Ella Marie Hætta Isaksen, artist og aktivist; Gaute Eiterjord, tidl. leder Natur og Ungdom; Marjan Minnesma, direktør stiftelsen Urgenda; Frode Pleym, leder Greenpeace Norge; Steinar Winther Christensen, leder Besteforeldrenes klimaaksjon; Maren Esmark, generalsekretær Naturvernforbundet

klikk på bildet under…

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*