Vi greide det i 2050!

mest lest finn b 2

Våren 2020 ble en utfordring for mange av oss. Men noen lærte at det går godt an å møtes på zoom, mens landsstyret satt hjemme og sendte oss peptalks på video. Der dukket også nestleder Finn Bjørnar Lund opp – i 2050! Global oppvarming hadde gitt seg, fortalte han! Mye var gått bedre enn frykta tilbake i 2020. Av alle ting hadde koronakrisa vist at det faktisk går an å senke forbruket!

Video laget av Knut Bryn, styremedlem Besteforeldrenes klimaaksjon i Oslo og omegn.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*