Mobilvennlig nettside

anne loe

Hei, alle! I sommer har nettsida gjennomgått en liten revolusjon. Den er blitt modernisert og bedre tilpassa mobilbrukerens behov. Alt du har på din PC eller Mac, kan du nå enkelt finne også på mobilen din. Det er ikke minst blitt lettere å dele artikler på sosiale medier fra mobilen – og være med å spre engasjement og klimavett. Det trengs! Legg BKA-ikon på skjermen din nå! besteforeldreaksjonen.no

På høy tid
Brukerstatistikken har lenge vist at stadig mer av trafikken på nettsida går via mobil, så denne oppgraderinga var på høy tid, sier nettside-redaktør Halfdan Wiik. – For BKA har det vært et økonomisk spørsmål, slik det alltid vil være for en liten organisasjon, men jeg er glad for at landsstyret endelig har valgt å prioritere denne moderniseringa.

Det er forresten ikke bare mobil- og nettbrettversjonen som er oppdatert. Du vil også merke noen grafiske endringer på datamaskinen din, med litt bedre lesbarhet, sier Wiik. Han kaller nettsida vår felles informasjons- og kunnskapsbank. – Her finner du «alt om og fra Besteforeldreaksjonen», dvs. hundrevis av nyhetsartikler, pluss bakgrunnsartikler og kontaktinformasjon både til BKA sentralt og lokallagene våre, som det nå begynner å bli ganske mange av.

– Jeg kan ikke sterkt nok få understreket hvor viktig det er at våre medlemmer bidrar ved å spre denne informasjonen og dette engasjementet – på sosiale medier, via e-post til venner og bekjente, osv. Mange bruker facebook allerede, men vi kan bli flere – og vi kan bli enda mer aktive. Hvis du ikke har prøvd og lurer på hvordan du skal å komme i gang, kan du for eksempel se her: Hvordan opprette en konto på facebook

 

Foto: Anine Dedekam Moldskred

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Trix Scherjon | 03.08.2020

    Flott at besteforeldreaksjonen utvider sitt engasjement på sosiale medier, gratulerer❣️

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*