– Sammen for livet

PART_1585902844882
Elisabeth Briseids nyeste broderi, april 2020.

Broderi- og klimaaktivist Elisabeth Briseid lar seg ikke stoppe av korona. Snarere tvert imot. Hun finner inspirasjon i måten Norge har møtt den store helsekrisa, ved å hente fram fellesskapsverdier og ta nødvendig hensyn til de eldre og mest sårbare i samfunnet. – Og når koronaen er overvunnet, håper hun vi vil vise de yngre den samme solidariteten, og politikerne den samme handlekraft!

JEG ER GRENSELØST takknemlig for våre myndigheter som påbyr tøffe endringer i hverdagene våre, av hensyn til oss eldre.
Takk til de yngre generasjonene, barn og unge som avstår fra en normal hverdag for vår skyld.
Når koronaen er overvunnet, håper jeg vi vil vise de yngre den samme solidariteten, og at myndighetene viser nødvendig handlekraft.
La oss ikke godta den normalen som var, fordi den fratar barn og unge håp om en levelig framtid.
De har lenge bedt om kraftige tiltak for å redde framtiden deres fra klima- og økokatastrofe.
De fortjener at vi og myndigheter i Norge og andre land stiller opp for dem. Vi kan når vi vil.
En ny normal kan dessuten bli veldig bra!


Klimaaksjons-broderiene til Elisabeth Briseid har vært utstilt på mange folkebibliotek, landet rundt. Denne gangen var turen kommet til Sandnes, før Covid-19 satte en bråstopp for planene. Derfor lager vi nå en utstilling du kan se på nettet, med presentasjon av nye broderi daglig. Følg med på «Geriljabroderi – dagens bilde».

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*