«Barn og unge er og blir vår sak»

steinar med tekst 2

Koronakrisa har truffet med voldsom kraft og overskygger nå alt annet. I en videohilsen til medlemmene ber leder i BKA om at du tar vare på deg selv. Mange av oss tilhører den utsatte gruppa over 65. Samtidig vet vi at når denne krisa er over, vil det igjen være behov for oss i en fortsatt kamp for de unges interesser og en framtid med trygghet for enda mer alvorlige trusler mot liv og helse.

– Videoen er laget av Knut Bryn, styremedlem i Besteforeldrenes klimaaksjon i Oslo.

Spre klimavett,
del denne saken!

4 kommentarer

 1. Kjersti K. Engebrigtsen | 01.04.2020

  Fint, Steinar!

 2. Else Annette Juell Ødegaard | 01.04.2020

  Tusen takk, Steinar – for en betimelig og sterk apell. Det går an å engasjere seg i to viktigefenomener samtidig; kampen mot viruset og kampen for et sunt klima for våre barn/barnebarn! Disse to livsviktige sakene henger sammen; vi er – i disse dager – og ellers avhengige av frisk luft og ren natur – aldri har jeg sett så mange mennesker i skog og mark og på stier overalt i Oslo og omegn! Bare vi holder avstand, kan vi nyte ren luft og lukte våren som kommer – noe som i disse tider er ren mentalhygiene og holder motet oppe!

  Annette

 3. Eva Albert | 01.04.2020

  Jeg håper at innsatsen vi nå ser mot pandemien kan bidra til tilsvarende kollektiv nasjonal og internasjonal handling for å redde klimaet på planeten vår. Det er jo oppløftende å se hvordan menneskene endrer holdninger og adferd nærmest over natten når våre politikere og helseledere går i bresjen og krever noe av oss.
  Takk for god apell, Steinar. Jeg håper fortsatt på fellestur til Klimatoppmøtet i Glasgow i november. Og jeg håper og tror coronakrisen vil kunne riste og ruske opp i alle delegatene og bidra til forståelse for at nasjonene må stå sammen også i kampen for å bevare klimaet!

 4. Gunnar A Kajander | 02.04.2020

  Utmerket appell, Steinar. Har lagt ut den på min fb.

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*