Gi ungdommen din støtte!

steinar fridays

Besteforeldrene applauderer dagens internasjonale skolestreik. Det er viktig at også vi eldre stiller opp, sier Steinar Winther Christensen i ukens videobrev fra landsstyret. – For global oppvarming finnes ingen vaksine. Vaksinen er deg og meg. På fredag demonstrerer vi vår betingelsesløse solidaritet med de unge aktivistene og full støtte til deres krav for framtida. Klimarettferdighet nå!

De norske kravene fra streikende ungdom er:

KUTT 55 prosent av norske utslipp innen 2030.
INGEN nye letelisenser til olje og gass.
VIS internasjonal solidaritet for klimastreikere: Norge må gi 65 milliarder i klimafinansiering årlig – og ingen klimastreikere må bli forfulgt av sine myndigheter.
STANS tapet av naturmangfoldet.

Winther Christensen oppfordrer medlemmene til å legge ut bilder av deg selv med plakat e.l. Tekst kan være: «Barnas klima – vår sak». Bildet legges ut fredag kl. 12 på facebook, twitter, etc. Se mer om støtteaksjon for skolestreik – og be gjerne ditt barnebarn om hjelp!

– Videoen er laget av Knut Bryn, styremedlem Besteforeldrenes klimaaksjon i Oslo og omegn.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*