Korssting for barnebarns framtid

briseid høgkant

De populære klimaaksjons-broderiene til Elisabeth Briseid har vært utstilt på mange folkebibliotek, landet rundt. Denne gangen var turen kommet til Sandnes, før Covid-19 satte en bråstopp for planene. Så nå lager vi en utstilling du kan se på nettet, med presentasjon av nye broderi hver dag framover. Følg med på «Geriljabroderi – dagens bilde», og se hvordan Elisabeth får ut frustrasjonene sine!

Broderiene som skulle vært vist i Sandnes bibliotek luftes nå på tre store veggtepper hjemme i hagen hos Tone Ravnaas. «Skapt av kunstneren Elisabeth Briseid i Drammen; urovekkende nattanker, som kan jage søvnen på flukt, er omskapt og utbrodert til klare, toneangivende  budskap for vår tid, fra Besteforeldrenes klimaaksjon», skriver hun på sin facebook-side. Hun er aktiv i Internasjonal Kvinneliga for Fred og Frihet, verdens eldste kvinne- og fredsorganisasjon, som  28. april skulle åpnet sitt landsmøte i biblioteket – med denne særegne broderiutstillingen.

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

  1. Tone Ravnaas | 24.03.2020

    Mer enn 1001 takk til Elisabeth Briseid for tankevekkende geriljabroderi prega av dagsaktuelle, eksistensielle spørsmål, underfundig humor, ironi og ordspill med livets store drama på Tellus. Jeg tror det spiller ei vesentlig rolle – hva hver enkelt og vi sammen gjør i våre liv, hver dag – og især i coronavirusets tid🎶💞🤗🕊️

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*