For et levelig klima – dag 3

  • EMNER:
  • PUBLISERT:
    lørdag 2. nov 2019
  • AV:
    Redaksjonen
Thomas Eidsvoll 2
Thomas bruker en colaboks til å demonstrere utslipp av CO2. Godt pedagogisk lagt fram! sier Jan Tore Gundersen (foto).

Det ble en fin markering på Eidsvoll lørdag, der Thomas Cottis stoppet opp på sin klimamarsj fra Løten til Stortinget, dit han kommer mandag. Varaordfører Hege Svendsen holdt appell om vårt felles klimaansvar. Thomas viste hvordan våre regjeringer har brutt Grunnloven ved IKKE å kutte utslipp, IKKE å kutte oljeproduksjonen og IKKE å gi folket kunnskap om klimakonsekvensene.

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*