Rødt og grønt landet rundt!

mai Oslo 1
Foto: Inger Melbye

Når «100.000 klimajobber» er blitt hovedparole i 1.mai-toget, tenker jeg at vi er kommet ganske langt, sier leder i Besteforeldreaksjonen, Steinar Winther Christensen. Oppslutningen i Oslo var den største på mange år. Klimaforkjemperne markerte seg med kamprop og god stemning også i Trondheim, forteller Ola Dimmen. – Litt regn og surt, men kva gjer vel det når vi er saman med inspirerande aktivistar!

Fra Trondheim. Foto: Ola Dimmen

Fra Bergen. Foto: Bjørghild des Bouvrie

Fra Skien: Alfhild Berg Johnsen

Fra Oslo. Foto: Ivan Chetwynd

Mange unge var med i toget! Foto: Finn Bjørnar Lund

 

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*