Kunstnere for klima

Sigve Bøe
CLIMB EVERY MOUNTAIN! Skuespiller Sigve Bøe på "Lunsj og lyrikk" 2018. Foto: Ivan George Chetwynd

Er du i Oslo sentrum kommende uke? Har du lyst å møte skuespillere og andre kunstnere som slår et slag for et grønt mentalitetsskifte? Da må du få med deg formiddagstreffene på Det Norske Teatret – i samarbeid med Besteforeldrenes klimaaksjon. «Lunsj og lyrikk» arrangeres for tredje gang, og er del av Klimafestivalen § 112. Alle er velkomne til en gratis kunstopplevelse og et inspirerende møte!

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*