Vil gjøre Oslo enda grønnere

oslo 2 juni

Besteforeldre og barn sto side om side på Oslo kommunes store årlige miljøfestival Mitt grønne Oslo, lørdag 2. juni. Besteforeldrenes klimaaksjon og Miljøagentene hadde stands ved siden av hverandre og kunne samarbeide. Hos BKA kunne barn og voksne fotograferes sammen med et skilt om at de ville gjøre Oslo enda grønnere. Ja, byen har jo allerede fått anerkjennelse for sin grønnhet ved å bli kåret til Europas grønne hovedstad i 2019.

Standene fikk besøk av klima- og miljøminister Ola Elvestuen, som vekslet ord med oslolagets leder Linda Parr.

Hos Miljøagentene prøvde han fiskelykken i barnas spesielle fiskedam. Fangsten ble en gammel barbermaskin, som Elvestuen klarte å plassere i riktig avfallseske, som elektronisk avfall. Som premie fikk han en vanntatovering med Miljøagentenes logo av lederen for Miljøagentene på Grünerløkka Silvia Sørbye. Kanskje den vil minne ham om hvem han må tenke spesielt på når regjeringen behandler miljøsaker?

Unn Nilsen, Finn Bjørnar Lund, Linda Parr og Bjørg-Eli Rinnan foran BKAs stand.

«Jeg vil gjøre Oslo enda grønnere». Foreldre eller andre kunne fotografere barn som vil bidra til en grønnere fremtid.

Pinnebrødsteking var populært – men det måtte innhentes tillatelse fra Brann- og rednigsetaten på grunn av bålforbud.

Mange utstillere med stands i Nedre Foss Park, Oslo, lørdag 2. juni

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*