Klimafestival for store og små i Trondheim

hele

Lørdag 1. august går startskuddet for Klimafestivalen i Trondheim, en 45 dager lang festival som inspirerer folk til en grønnere hverdag og setter klima på den politiske dagsorden. Den varer fram til valget 14.sept, og er arrangert i et samarbeid mellom Besteforeldrenes klimaaksjon, Kirkens Nødhjelp, Spire, Naturvernforbundet, FIVH, Lofotaksjonen og LO lokalt. Åpningsarrangementet har aktiviteter for små og store hele dagen, fra kl.11 til 18. Alt er gratis: mat og drikke, konserter, diskusjoner og overraskelser! Kom, ta med familien og ha en fin og meningsfull dag i E.C.Dahls-parken, oppfordrer byens engasjerte besteforeldre.

hele2
hele2
hele 4

 

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*