Ingen arbeidsplasser på en død planet

Skjermbilde ITUC

I anledning internasjonal fagbevegelses klimaaksjonsuke har LO i dag overlevert et brev til klima- og miljøministeren. Det sentrale for LO er å sikre at den omstillingen som er nødvendig, også blir rettferdig. «I befolkningen er det en økende forståelse for, og krav om klimatiltak. Fagbevegelsen oppfordrer regjeringer over hele verden til å og et helhetlig og ambisiøst bidrag til en bærekraftig og rettferdig framtid. Det er nødvendig med en sterk og global klimaavtale for å sikre og trygge vanlige folks liv og lokalsamfunn som følge av klimaendringer, og for å ivareta gode og anstendige jobber og sosial trygghet i omstillingen til lavutslippsamfunnet.»

Spre klimavett,
del denne saken!

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*