Krever at ulovlig torvuttak stanses

JødahlsmåsanBesteforeldrenes Klimaaksjon i Oslo og omegn har protestert til Nes og Ullensaker mot utgravingen av Jødahlsmåsan. De viser til at kommunene har behandlet saken som et landbruksmessig driftstiltak som ikke er søknadspliktig. Men dette er et industrielt uttak av store mengder torv, der det kreves behandling etter Plan og Bygningsloven. Det er allerede gravd ut drensgrøfter med dybde på over tre meter. Samlet uttak av torvmasser er beregnet til mer enn 1 million kubikkmeter. Tiltaket er klart ulovlig, mener Besteforeldreaksjonen, som krever umiddelbar stans i den videre drift på myra. Se brev til Ullensaker og Nes kommuner.

Spre klimavett,
del denne saken!

1 kommentar

 1. Kristin Iversen Frostad | 17.03.2015

  Til alle politikkere.
  Jeg oppfordrer dere til å komme med innspill så vi kan få stoppet
  ødeleggelsene av den vakre Jødahlsmåsan.
  Mvh
  K.I. Frostad

Skriv din kommentar her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Du kan brukke disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*