På stand for barnebarna: GODT VALG!

Nationaltheateret
Besteforeldrene på stand ved Nationaltheateret, annen hver dag fram mot valget. Kontakt og samtaler med grasrota er det viktigste, mener Gerd Wahlstrøm i lokallaget for Oslo og omegn. "Det bidrar også til å spre troen på at det nytter."

Besteforeldre står på for framtida. Fra Bodø i nord til Bergen i vest og Arendal i sør står vi på stand, med plakater og klimavalg-brosjyrer. I Trondheim avslutter vi innsatsen med rangleorkester på Nordre lørdag formiddag, og felles valgvake mandag kveld. Over alt meldes det om god interesse og hyggelige samtaler med forbipasserende. Skal klimakampen vinnes, må vi begynne med å gi stemme til dem som selv ikke har stemmerett. Vi vil se et storting og en regjering som gjør alt som står i dens makt for å forebygge farlige klimaendringer, internasjonalt og på hjemmebane. Et minimumskrav er 30 prosent reduserte CO2-utslipp i 2020.

Besteforeldrenes humørfylte rangleorkester i aksjon på Nordre gate i Trondheim. Orkesterleiar Ola Dimmen med gitar.

Besteforeldrenes humørfylte rangleorkester i aksjon på Nordre gate i Trondheim. Orkesterleiar Ola Dimmen med gitar.

 

Original stand i Bodø: Besteforeldrene serverer brenneslesuppe, mens de slår av en prat med folk og deler ut brosjyrer både for Klimavalg og Besteforeldreaksjonen. Veldig morsomt! sier primus motor Kirsten Limstrand (til venstre).

Velsmakende stand i Bodø: Besteforeldrene serverer brenneneslesuppe, mens de slår av en prat med folk og deler ut infobrosjyrer både for Klimavalg og Besteforeldreaksjonen. Veldig morsomt! sier primus motor Kirsten Limstrand (til venstre).

 

Spre klimavett,
del denne saken!